منتديآت آل عدرج
بِقُلُوْبٍ مٍلْؤُهَا اَلْمَحَبَّةْ وَأَفْئِدَةٌ تَنْبِضُ بِالْمَوَدَةِ
وِكَلِمَاْتٍ تَبْحَث ُعَنْ رُوْحِ اَلاخُوَّةْ ..
نَقُوْلُ لَكِ أَهْلاً وَ سَهْلاً , اَهْلاً بِكَ بِقُلُوْبِنَا قَبْلَ حُرُوْفْنَا
بِكُلِ سَعَاْدَةٍ وِ بِكُلِ عِزَّةً {نَرْجُوْا بِأَنْ تَنْضَمَ إِلَىْ عَاْئِلًةِ مُنْتَدَآنَآ اَلْمُتَوَآضِعْ } ..
منتديآت آل عدرج
بِقُلُوْبٍ مٍلْؤُهَا اَلْمَحَبَّةْ وَأَفْئِدَةٌ تَنْبِضُ بِالْمَوَدَةِ
وِكَلِمَاْتٍ تَبْحَث ُعَنْ رُوْحِ اَلاخُوَّةْ ..
نَقُوْلُ لَكِ أَهْلاً وَ سَهْلاً , اَهْلاً بِكَ بِقُلُوْبِنَا قَبْلَ حُرُوْفْنَا
بِكُلِ سَعَاْدَةٍ وِ بِكُلِ عِزَّةً {نَرْجُوْا بِأَنْ تَنْضَمَ إِلَىْ عَاْئِلًةِ مُنْتَدَآنَآ اَلْمُتَوَآضِعْ } ..
منتديآت آل عدرج
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى ثقآفي وديني وآجتمآعي وآسري وترفيهي نسعى من خلاله الى تطوير الذآت وتنمية آلآبدآع والحس الفني
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الحنونه
 
 



رقم العضوية : : 17
عدد المساهمات : 51
نقاط : 9973
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 12/06/2011

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..  Empty
مُساهمةموضوع: كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..    كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..  Emptyالثلاثاء نوفمبر 22, 2011 3:20 am


كيكة المكرونه باللحمه المفرومه... غريبة بس لذيذه

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..  9998309027




كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..
هانحتاج الآتي :
طماطم مفرومه ناعم ثوم طازج جبنة موزاريلا مبشورة جبنه رومي او بارميجانو مبشورة لحمه مفرومه زيت زيتون زبده مكرونه اقلام زي اللي في الصوره وطبعا ملح وفلفل الكميات انتي اللي هاتحديدها علي اد ما تحبي اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل نصفيها ونشطفها بماء جاري وماتنسوش تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان المكرونه ما تلزقش في بعضها في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون ونقلب لحد ما ياخد اللون البني بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه لحد ما قوامها يتخن في الوقت ده نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك وطبعا ما ننساش ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط الناعم عشان تطلع بسهوله بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشيكل واحده باللحمه كويس اوي

في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش بعد ما نرش الجبنه علي الوش ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر
نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها دا شكلها من فوق ومن الجنب

ملحوظه :
شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانوش محشيين كويس عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس
وبالف هنا وشفا علي قلوبكم

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كيكة الطبقات البيبسي
» أكبر كيكة ع شكل المسجد الحرام
» أحلى كيكة بس لا تتوهق وتجلس عليها

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديآت آل عدرج  :: المنتديآت الاسرية :: آسرآر البنفسج ..~ :: مطبخ حواء-
انتقل الى: